fbpx

Rólunk

Nem ritka, hogy hirtelen „ápolásra szoruló eset” lesz valakiből – szinte egyik napról a másikra. Különösen ebben a helyzetben van szükség professzionális segítségre, mert szeretteink megfelelő otthoni ápolása nehéz feladat. 

Sokszor olyan szakértelmet és nagy körültekintést igényel, amivel nem rendelkezünk. Több kérdés felmerül ilyenkor, de a legfontosabb: hol kaphatom meg a lehető leghamarabb a hozzáértő segítséget?

A célzottan ápolási célra fejlesztett eszközök nagyban növelhetik a beteg komfortérzetét, csökkenthetik a gondozás hiányosságaiból adódó szövődmények előfordulását, illetve – nem utolsósorban – megkönnyítik az ápoló munkáját.

A hatékony otthoni beteggondozás elősegítésében szeretnénk Önöknek segíteni azzal, hogy speciálisan otthoni beteggondozásra fejlesztett ágyak és eszközök bérlését, illetve megvételét tesszük lehetővé.

Restás Márta

projekt kordinátor

Mindig megindít az emberi nyomorúság látványa. Legyen az egy veleszületett rendellenesség, vagy egy súlyos betegség. Lehetetlen, hogy mindenkinek tudjak segíteni, de azt szeretném, ha kicsit enyhíteni tudnám a szenvedést.

“Ha megkérdezik egyszer, ki voltál? – mondhasd: Ember!” (Gerzsenyi Sándor)

Kovács Tiborné Kati

Kovács Tiborné Kati

projekt kordinátor

Az élet tele van kiszámíthatatlan és nem várt helyzetekkel. Bármikor kerülhetünk hosszabb-rövidebb időre betegágyba. Ilyenkor nem mindegy sem a betegnek, sem az őt ápolónak, hogy milyen körülmények között kénytelen megélni az ápolás időszakát.

Ebben szeretnék segítséget nyújtani, hogy minél hamarabb és zökkenőmentesebben juthasson mind a beteg, mind az ápoló a megfizethető kényelemhez!

“Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal.” (Máté evangéliuma 7:12)

Hívjon most!