Októberben fél áron próbálhatja ki, minden bérelhető ápolást segítő segédeszközünket!

Októberben közelebb költözünk Debrecen belvárosához. Új címünk: Debrecen, Vár utca 6. szám alatt (a Kálvin téri bevásárló udvarban)

  Az új helyre költözésünk alkalmából szeretnénk régi és új ügyfeleinknek, vevőinknek, egy kihagyhatatlan ajánlattal kedveskedni.

Minden otthoni ápolást, gondozást segítő termékünket október hónapban való megrendeléssel egy hónapon keresztül, fél áron próbálhatja ki, hogy Ön is megtapasztalhassa, mindazt, amit mi és korábbi vevőink mondanak termékeinkről.

Többfunkciós elektromos ágyainkat, kerekes székeinket, betegágyasztalainkat, antidecubitus matracainkat, vagy lépcsőjáró, betegemelő készülékeinket is fél áron bérelve próbálhatja ki első hónapban, októberben.

…hogy meggyőződhessen nélkülözhetetlenségéről.

…hogy meggyőződhessen, hogyan segíti otthon ápolt beteg családtagja mindennapjait,

…hogy kivihesse a szabadba, ha eddig erre nem volt lehetőségük,

…hogy lemehessen a lépcsőn, ha eddig nem tudott,

…hogy megelőzze a felfekvéseket,

…hogy megkönnyítse az étkezését, tisztálkodását, testápolását,

…hogy könnyebben tudjon közreműködni az ápoló személyzettel, gyógytornásszal, aki segítségére van a mindennapokban.

Próbálja ki Ön és családtagja, azt a termékünket, segédeszközünket is, amiről eddig még  nem győződött meg megkönnyítheti az életét.

Kedvezményes ajánlatunkkal október 30 – ig élhet. Most 50% – os kedvezménnyel bérelheti bármelyik választott termékünket!

Érdeklődjön munkatársainknál, akik készségesen megosztják Önökkel az igényléssel kapcsolatos részleteket, és egyeztetik Önnel, mikor kerülhet Önhöz a választott otthon ápolást segítő segédeszköz. (+36 30 716 84 41;  +36 30 165 69 04)

Ebben az ajánlatban nincsenek apró betűs részletek, egy hónapig fél áron, azaz a weboldalon feltüntetett ár 50% – ért próbálhatja ki segítségre szoruló családtagja bármelyik bérelhető termékünket! https://premium-apolas.hu/berles/

( Munkatársaink 24 órán belül válaszolnak Önnek, hogyan élhet kedvezményes ajánlatunkkal!)

 

                                                                                                                              A Prémium Ápolás csapata

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük